Reservering

Het is raadzaam om voor de vakantieperiodes (voornamelijk in de zomer en rondom de feestdagen) tijdig te reserveren. U kunt hiervoor het onderstaande reserveringsformulier, voor nieuwe of bestaande klanten, invullen en versturen. Kijk voordat u het reserveringsformulier invult even of de gewenste periode nog beschikbaar is.

Indien er pensiondagen in de maanden juli en/of augustus vallen, dient u €50,00 als reserveringsbedrag over te maken op bankrekening NL71 RABO 0168 8751 95 ten name van Van het Luisselshof te Boxtel, onder vermelding van uw naam en gewenste pensionperiode voor uw hond.

Indien deze betaling niet binnen 2 weken na de reservering is ontvangen, komt uw reservering te vervallen. Het reserveringsbedrag wordt in mindering gebracht op de te betalen pensionprijs.
Na ontvangst van het reserveringsformulier en het reserveringsbedrag wordt een bevestiging van uw reservering per email naar u toegestuurd.

Kies voor het Reserveringsformulier Nieuwe Klant of Reserveringsformulier Bestaande Klant

Als u binnen twee dagen, na het invullen van het reserveringsformulier, geen definitieve bevestiging per mail heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Real Time Web Analytics


Clicky