Reservering

Het is raadzaam om voor de vakantieperiodes (voornamelijk in de zomer en rondom de feestdagen) tijdig te reserveren. U kunt hiervoor het onderstaande reserveringsformulier, voor nieuwe of bestaande klanten, invullen en versturen.

 

Kijk voordat u het reserveringsformulier invult even op de beschikbaarheidskalender wat voor de gewenste periode geldt en of er nog ruimte beschikbaar is.

Indien er pensiondagen in de met groen en blauw gemerkte perioden vallen, vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale reservering, met een maximum van € 50,00. Tevens geldt voor de met blauw gemerkte perioden dat de reservering uit minimaal 4 dagen moet bestaan.

Op de met rood gemerkte dagen (zon- en feestdagen) is het brengen en ophalen van honden niet mogelijk.

 

Voor alle reserveringen geldt dat bij eventueel later brengen en/of eerder ophalen de gehele reservering in rekening wordt gebracht. Bij eventueel annuleren, treedt de annuleringsregeling uit de Algemene Voorwaarden Dibevo in werking.

Na het doen van een reservering, ontvangt u van ons een mail met daarin informatie over de eventuele aanbetaling en/of de definitieve bevestiging van uw reservering.

 

Kies voor het Reserveringsformulier Nieuwe Klant of Reserveringsformulier Bestaande Klant

Als u binnen twee dagen, na het invullen van het reserveringsformulier, geen definitieve bevestiging per mail heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Real Time Web Analytics


Clicky