Nieuwe reserveringsregels.

Daar veel mensen in drukke vakantieperioden te ruim of te krap reserveren en de reservering te laat definitief maken, ontstaan er gaten of tekorten in onze planning. Omdat wij dit pas op het laatste moment weten, hebben wij dan al tegen veel klanten moeten zeggen, dat het pension volgeboekt is, terwijl dit dus achteraf niet zo blijkt te zijn.

Om dit te voorkomen, gelden er vanaf 1 januari 2019 nieuwe regels omtrent het reserveren. Deze kunt u lezen op deze website onder Reservering.

Doppenactie voor KNGF Geleidehonden.

Met veel plezier hebben wij ons ingezet voor de plastic doppenactie voor KNGF Geleidehonden, maar omdat de afvalverwerker in Tilburg is gestopt met het verwerken van die doppen is het alleen nog maar mogelijk om de doppen naar een afvalverwerker in Utrecht of Almere te brengen. Daarvoor is een grotere container nodig, een bewaarplek voor de container en een vervoerder die het transport van de container met doppen voor zijn rekening wil nemen. Dit is helaas niet gelukt.

Daarom zijn wij genoodzaakt om per 1 oktober a.s. te stoppen met het inzamelen van de plastic doppen voor het KNGF. Wij willen iedereen bedanken die met ons mee gespaard hebben.

Dit is de opbrengst in 2018! Dankjewel spaarders!