Reservering

Het is raadzaam om voor de vakantieperiodes (voornamelijk in de zomer en rondom de feestdagen) tijdig te reserveren. U kunt hiervoor het onderstaande reserveringsformulier, voor nieuwe of bestaande klanten, invullen en versturen.

 

Kijk voordat u het reserveringsformulier invult even op de beschikbaarheidskalender wat voor de gewenste periode geldt en of er nog ruimte beschikbaar is.

Voor alle reserveringen van 4 dagen of langer, vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale reservering, met een maximum van € 50,00. Tevens geldt voor de met blauw gemerkte perioden dat de reservering uit minimaal 4 dagen moet bestaan.

Op de met geel gemerkte dagen (zon- en feestdagen en Oudjaarsdag) is het brengen en ophalen van honden niet mogelijk. 

 

Voor alle reserveringen geldt dat bij eventueel later brengen en/of eerder ophalen de gehele reservering in rekening wordt gebracht. Bij eventueel annuleren, treedt de annuleringsregeling uit de Algemene Voorwaarden Dibevo in werking.

Na het doen van een reservering, ontvangt u van ons een mail met daarin informatie over de eventuele aanbetaling en/of de definitieve bevestiging van uw reservering.

 

Kies voor het Reserveringsformulier Nieuwe Klant of Reserveringsformulier Bestaande Klant

Als u binnen twee dagen, na het invullen van het reserveringsformulier, geen mail van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Real Time Web Analytics


Clicky